3 månader

Idag blir Basse 3 månader! Han fick en stor kruksallads bit för det var han värd! Han älskar sallad, verkligen älskar! Och det låter så gott när han äter också "Crunch Crunch"
Men han är lite speciell..

Basse äter inte:
Morötter
Paprika
Räddisor
Baby Spenat
Ruccula
Äpple
Banan
Jordgubbar
Hallon
Basse ÄTER:
Sallad
Knäckebröd
 
HAHA något är fel? Han är så envis, om jag sträcker fram en bit morot så luktar han på den sen vänder han ryggen mot den haha så söt. Men så fort jag kommer med en liten bit knäckebröd eller salladsblad så tar han den direkt. Basse passar bra i min familj. Familjen annorlunda :)
Jag har inte testat att ge han något annat än vad jag har skrivit här över men jag vill vara säker på att det är "safe" mat han får och inte nånting som är dåligt för kaniner. Jag har läst att choklad, nötter, frön, cheerios, flingor, mjölk och ganska mycket saker är dåligt för kaniner så vill inte riskera något! Är rädd om min lilla älskling.
 
Det syns att han trivs här hos oss i alla fall! När kaniner ligger såhär med utsträckta ben så betyder det att dom trivs i sin miljö och känner sig avslappnad.
PussSvar

C: Hej Emelie!
Jag har kommenterat lite innan, men jag har några viktiga frågor. 
Har du känt dig "vätskig" under din recovery? Jag har många kilo kvar att gå upp, men kämpar på. Men jag upplever att jag blir väldigt "vätskig", speciellt i benen, och det gör mig väldigt obekväm. Har du upplevt detta? Tips? Etc.
Kram!
 Svar: Hej!
Hmm nja kanske inte vätskig men jag har kännt mig större vissa dagar och sen kan det gå över senare på dagen så nja jag vet inte riktigt. Helt ärligt så tror jag att det bara är hjärnspökerna som sätter spel i huvudet på dig/oss. Vätska i kroppen syns inte bara sådär på utsidan.. Men jag förstår vad du menar. Det är samma sak när man känner sig uppsvullen, det kan vara vätskan också. Eller att man blir väldigt mätt, kan också beror på vätskan så det försvinner. Men för stunden är det förjävligt I know. Ett tips när du känner dig så är att sätta på dig bekväma kläder och inte spegla dig för mycket utan gör någonting som gör så du tänker på annat sen senare under dagen kommer det vara borta.
 
Anonym: Hej! Jag skulle också vilja våga äta en hel pint till kvällsmål men ätstörningen har svårt att gå med på det. Hur var det för dig i början när du gjorde det? Och hur bestämde du dig? Jag skulle vilja göra det för att bevisa för ätstörningen att det inte spelar någon roll och att jag inte blir tjock av det. Älskar din blogg!
Svar: Hej!
Jag kommer ihåg förut innan jag började med det att jag sa: Åh vad gott.. Jag vill också äta en hel ben & Jerrys som dom andra gör. Och jag blev så inspirerad av att folk gjorde det och att vissa åt en varje kväll så då slog det till i mitt huvud att Nej nu fan ska jag också unna mig med en pint i alla fall 1 gång i veckan och sen dess har jag alltid ätit en pint varje lördag. Jag blir automatiskt sugen på glass varje lördag nu och man känner längtan tills den dagen haha. Istället för att ha något man förbjuder sig själv att äta så kan man ha helger som "Fria från sjukdomen" dagar där man unnar sig lite extra bara för att! :)
Så jag tycker du ska testa en kväll att köpa hem en B&J och sen se hur du tyckte det gick, så absolut! Gör det och bevisa för ätstörningen att inget kommer hända, liten käftsmäll bara. Det gör ingenting för våra kroppar, du vågar :) Tack, det betyder mycket!!

HAHA omg vad roligt! När jag googlade "Ben and Jerrys eemelieg" så kom detta upp! Jag gillar glass okej?? Haha det bästa som finnsNya

Idag var jag och köpte nya högtalare till min data! Såhär blev det :) 
Här sitter jag och bloggar nu för tiden hihi, så skönt med en stor dataskärm istället för mobilskärmen haha