Godnatt

Nu ska jag sova!

Godnatt på er ❤️

Det krävs mycket mod för mig att lägga ut kroppsbilder just nu för det är ett helvetes krig i huvudet och jag känner mig större än någonsin men jag försöker tänka att det bara är hjärnspöken för jag har fortfarande inte nått ända fram till normalvikt än. 
Det känns sjukt jobbigt för jag känner mig normal, större än normal. 
Men jag ser dansen som en motivation till att gå upp lite mer i vikt så jag får börja dansa igen. 
Folk ser mig säkert som normalviktig och det är det som är läskigast. Folk börjar tro man är frisk för man ser friskare ut men ingen vet hur man har det inombords. 
Jag pratar nästan aldrig med mina föräldrar om hur jag mår eller om jag får ångest. Jag håller allting för mig själv.. 

Som tur så har jag en sån bra behandlare som jag kan berätta precis allting för och vi har saker vi ska ta upp på mina uppföljningssamtal och det är en av grejerna. Kroppsbild & hur jag ser mig själv så jag hoppas det kommer kännas bättre!Svar

Anonym: Hej! Jag funderar på att ha ett pint party nån dag snart (och flera gånger till efter det hehe), har varit sugen på det länge men inte vågat. Men har några frågor som jag hoppas du kan svara på. Kan man äta en hel pint på kvällen trots att jag ska behålla min vikt och inte gå upp? Och hur gör de med alla mellanmålen under dagen, skippar du de? Kram
Svar: Hej!
Ja men det tycker jag du ska våga dig på! Det är så värt det och INGENTING kommer hända med din kropp för det. Du kan äta en hel pint en kväll utan att nånting kommer hända med vikten. Det hände förut att jag åt 2 pintar på samma vecka och ingenting speciellt hände med kroppen då heller. Jag gick inte upp mer för det så kroppen klarar av det, inga problem :) Du skulle kunna ha 2 dagar i veckan du äter en hel pint eller en stor godispåse, ingenting konstigt kommer hända för det. Så kör på pintparty!
Nej jag skippar inte mina mellanmål bara för det. Jag äter som vanligt under dagen sen unnar jag mig på kvällen med en hel B&J. Kram
 
Anonym: Jag har en ätstörning, fick mens men den har varit bort i några månader nu, jag mår sådär men jag har starta en behandling men min behandlare säger att jag är normalviktig och de säger att jag inte behöver några näringsdrycker och nu har jag har ätit och rört på mig mycket i två dagar kommer det påverka min vikt alltså från och med måndag kommer jag äta mer men vad händer med vikten, men jag är snart 14 år men de jag undrar om jag är underviktig eller normal viktig, kram
Svar: Om din behandlare säger att du är normalviktig kanske du är det men du behöver jobba med det psykiska. Bara för du är normalviktig är du inte frisk för du verkar ha ätstörda tankar. Men du kanske skulle behöva gå upp lite mer för att få tillbaka mensen igen, om du nu ska börja äta mer på måndag så får vi hoppas på att kroppen börjar svara igen. Det är svårt för mig att svara på din fråga om du är underviktig eller normalviktig för jag vet ej hur du ser ut osv. Men mitt råd är att prata med din behandlare och tala om att du ej har fått tillbaka mensen och gå därifrån. Kram på dig
 
Malin: Hur kommer du göra med vägning nu när du inte går kvar på scä? Kommer du fortsätta väga dig hemma eller strunta i det helt för att "släppa" ätstörningen? Kram
Svar: Jag vet faktiskt inte men tror jag kommer släppa det. Jag kommer nog väga mig på mina uppföljningssamtal med Ove. Jag vill inte bli besatt av vågen längre. För jag vill inte väga mig på en våg som är okänd som tex hemma eller hos någon. Om jag ska väga mig så kommer jag väga mig på scä´s våg för det kan vara så stor skillnad från våg till våg. Kramidag!

Hejhej, idag har jag inte gjort så mycket. Imorse tvättade jag Basses bur sen efter eftermiddags mellanmålet åkte jag till centrum och fixade en morsdag present från mig & Amanda.
När jag kom hem igen så gosade jag lite med Basse sen runt 6 tiden kom Amanda hit. Vi åt middag och hade det mysigt, vi gav mamma hennes present av oss och hon blev jätteglad. Det var en ram med en bild på mig och Amanda. Bilder är alltid kul att få tycker jag!
 
Till middag blev det kyckling fajitas i tortillabröd, den är såå god! Vi hittade receptet förut på internet och sen dess har vi alltid kört samma, supergod.
Amanda gick härifrån halv 9 och jag fixade i ordning mitt kvällsmål bara en kvart efteråt. Idag var jag sjukt sugen på jordnötssmör så jag tog ett rostbröd och rostade den sen hade jag på massa jordnötssmör och jordgubbssylt, kunde inte bli bättre. Till det så tog jag en questbar & ett glas mjölk.
Jag värmde baren i micron 15 sekunder, just den här smaken blir så god i micron :)
 
Nu sitter jag i min säng med datorn och skriver. Ska lägga mig under täcket och kolla på tv ett tag nu så vi hörs lite senare, puss!