detta var en frisk resa

2014- jag och min familj i Grekland, det var då jag förstod att nånting var fel. Jag mådde inte bra. Den resan gick åt helvete.
2015- Jag trodde att jag mådde bra, jag trodde att resan inte skulle bli nåt problem med maten eller tankarna. Jag hade fel, den resan gick också åt helvete. Jag mådde väldigt dåligt och var förstoppad i 2 veckor, jag ville bara hem varje dag som gick.
2016- Både bodrum & denna resa nu har gått så himla bra, jag har känt att det här var en frisk resa. Inget krångel eller nånting. Jag har unnat mig såå mycket utan att bry mig. Visst, jag är kräsen med maten och jag äter ofta med ögonen men det har inte varit några som helst problem. Jag har njutit och haft det ROLIGT. Precis som det ska vara utomlands. Man ska ha kul, njuta och koppla av. Det har varit så himla skönt. Jag har ätit pizza, glass i mängder, våfflor, chokladkakor som jag har tryckt i mig de sista kvällarna, druckit drinkar, ätit efterrätt varje dag.
Så jävla najs asså och det bästa är att jag inte har brytt mig.
 Kommentarer
Postat av: Nina

Åh så härligt o höra att du mått bra på dessa resorna ❤❤❤❤❤

2016-07-24 @ 20:32:19
Postat av: Emelie

Du är helt fantastiskt stark Emelie, tänk vad allt slit har lönat sig! GRYMT

2016-07-24 @ 22:15:27
URL: http://nouw.com/emeliesofialouise
Postat av: Frida

Underbart att läsa!! Så himla glad för din skull! Galet inspirerande ät du och du är ett kvitto på att det går att bli frisk och att man en dag blir fri om man fortsätter att kämpa! Du verkar ha haft det hur härligt som helst! Och så bra att du njutit ordentligt för det ska man ju verkligen göra! Puss

2016-07-24 @ 22:30:22
Postat av: Ida

Ångest ska du inte behöva ha - men saknad har du varit! :) Du är bästelibästbäst :D Härligt att du haft en fantastisk resa, det var du såååå värd efter alla år av slit

2016-07-25 @ 08:26:50
URL: http://Nouw.com/idakatarina
Postat av: Malin

Blir så oerhört glad, vet inte längre vad jag ska skriva... Alltså... Ja, du är BÄST.

2016-07-25 @ 09:49:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback