@Bodrum

Lite bilder från resan hittills!
Vi har bara internet här i lobbyn! :)Vi har det superbra!! Det är 48 grader här!! Sjukt varmt! 
Hur har ni det?? Uppdatering då och då

Jag åker 04:15 imorgon, då ska vi hämta upp Alex sen åker vi till Arlanda, vårat flyg går vid 07.
Tänkte bara säga det att jag kommer försöka blogga lite då och då, lägga ut lite bilder osv men vi kommer inte ha internet över hela hotellet så jag kommer inte vara aktiv hela tiden!
Kommer dock lägga ut på Snapchat så följ mig där.
 
Denna resa kommer bli supernajs och jag ska njuta, äta, sola, bada, leva livet med bästa Alex. Kommer bli grymt.
Hoppas ni kommer ha det bäst här hemma också!
 Hej på er!
Jag har inte bloggat så mycket senaste tiden, jag har mest varit aktiv på youtube men jag har varit lite upptagen också.
Men ville bara säga att idag var jag hos Ove igen efter 3 månader ungefär. Mötet gick jättebra och vi avslutade faktiskt våran träff nu så ALDRIG MER SCÄ!
Känns helt sjukt, han är så stolt över mig sa han och jag blir så himla glad när han säger det för det är ändå eller VAR ändå min behandlare så det betyder jättemycket. Men inge mer SCÄ nu iallafall! SKÖNT!
 
Senare idag gick jag ner till stationen och mtte upp Evelina och Emelie, vi hade en middagsdejt på Burger Bistron som precis har öppnat här vid stationen, det var svingott! Ni som såg på Snapchat, ni förstår! Jag heter (emelieg) där!
Efter vi alla hade ätit upp så snackade vi lite sen gick jag hem igen. Nu är hela min packning klar för imorgon, jag är lite nervös men det ska nog gå bra! Ska bli så himla kul!!
 
Nu sitter jag bara på rummet, har fotbollen på i bakrunden men kollar knappt.. Känns som jag måste kolla för att vara med i världen HAHA!
Puss på er så hörs vi snart igen ♥