Uppsala

Hej!
Idag har jag och mamma varit i Uppsala. Vi åkte till Gränby centrum och åt lunch sen kollade vi på lite kläder.
Jag köpte 5 styckna questbars för 100 kronor!!
Men jag har inga pengar just nu så jag kollade mest bara. Testade ett par jättefina kostymbyxor men jag köpte dom aldrig, jag fick aldrig mitt studiebidrag denna månad för att jag va sjuk 1 vecka förut utan sjukintyg.. Visste ej om det :(
Därför har jag inte så mycket pengar just nu, men dom ska jag nog köpa senare!
Testade även en fin långkjol!!
 
Vi kollade ett tag till på kläder sen åkte vi till Buttericks, jag ska på studentskiva snart och temat är filmtema. Jag hade bestämt mig för att va rödluvan. Vi hittade en dräkt som var rödluvan men sen när jag skulle betala så frågade jag vilken storlek det var för det stog inte på den. Han sa att det var ONE SIZE och han trodde det var M. Vi tog upp den och kollade, på lappen stog det M. Det är för stort för mig... Köpte den aldrig. Nu vet jag inte hur jag ska göra med min rödluvan dräkt.. Tycker det är knäppt att ha one size. Fattar inte grejen med det.
På hemvägen stannade vi och handlade på Ica maxi sen åkte vi hemåt.

Här hemma har vi inte gjort så mycket, lagat middag och tagit det lungt. Just nu sitter jag i mitt rum, ska snart hoppa in i en dusch sen blir det filmmys.
Imorgon ska jag iväg med bussen 06:30.... Jag & några andra i min dansgrupp ska vara med i Ken Rings nya musikvideo och vi ska filma sjuukt tidigt imorgon. Haha kommer va död. Men kul kommer det bli!! :)
Vi hörs lite senare! Ha en bra Valborg! ♥
 
Här är kostymbyxorna!
 
Kjolen! (min mage är uppsvullen) har precis käkat hehe