Lite om resan!

Hej på er och alltså förlåt. Jag får sån enorm ångest över att jag inte har bloggat sen får jag ångest över att jag inte har skrivit nånting över hela resan osv. Men jag tänkte skriva lite hur det var i Bodrum.
Vi åkte en Torsdag, svintidigt på morgonen, jag gick upp lite efter 3 så jag sov inte mycket den natten.
Vi åkte och hämtade Alex sen drog vi till Arlanda.
Vi var där väldigt tidigt och fick sitta och vänta ett bra tag men sen far vi iväg.
 
Resan och alting gick superbra. När vi kom till hotellet fick vi hjälp med våra stora resväskor sen när vi hade hittat till rätt rum så lämnade han resväskorna där i vårat rum sen stod han och glodde på oss i typ 10 minuter. Vi var helt svettiga och ville bara byta om liksom. Han bara stod där och glodde på oss, alltså vi började asgarva och ba: Vafan vill han HAHAHA!!!!
Det var så kul, tillslut sa jag: Is there a problem?! Vet ni vad han gör då?? Han springer ut ur rummet och stänger inte ens igen dörren hahaha!!!

Men hela våran vecka där borta har varit underbar, vi har dött av värmen. Tänk er 46-48 grader varje dag. Sola sen bada, sola sen bada. Jag har dock bombat med solkräm för jag vägrade bränna mig men ändå så lyckades jag, inte så mycket faktiskt så det var skönt.
Nästan varje kväll åkte vi till centrum och shoppade, alla där kände igen oss mmen gud vad jobbiga folk är. Alla skriker på en och vill att man ska gå in i deras butiker.
2 kvällar tog vi det bara lungt på hotellet, vi drack lite drinkar och spelade kort, åt chips och hade det mysigt.
Det var verkligen skönt att komma iväg en vecka sådär med Alex, vi sa det att vi har aldrig sovit med varandra tidigare och när vi nu gör det så gör vi det 1 vecka haha. Lite kul.
 
Hemresan gick också jättebra, vi landade vid 16 i Torsdags och sen kom Alex pappa och hämtade oss sen fick jag skjuss hem och då bytte jag om, packade upp mina väskor som jag hade köpt så inte dom blev helt mosade, packade ner en tröja och en milkachoklad jag köpte till pappa sen drog jag till honom. Det var inte så kul att komma hem till en tom lägenhet för mamma och Christer är på landet så jag åkte till papi och käkade middag där. Sen drog jag hem vid 22 ungefär.
 
Men här är bilder från Turkiet!
 
 Kommentarer
Postat av: Sarah

Många fina bilder :)

2016-07-04 @ 16:24:18
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Fanny

Åh vad härligt ni verkar ha haft det!😊❤️

2016-07-04 @ 18:11:54
Postat av: Anonym

Han glodde antagligen för man förväntas dricksa! Haha

2016-07-04 @ 19:31:26
Postat av: Genus

Den stackarn! Fick gå utan dricks! Så synd om honom...

2016-07-04 @ 21:57:24
Postat av: Josefine

Antagligen ville han ha dricks💰

2016-07-05 @ 06:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback