Viktig fråga

Hej!!
Jag har en fråga till er och ni kanske inte vet men jag hittar inte svaret nånstans.
 
Jag är sugen på att göra en loppis i en video som jag vill lägga ut på youtube alltså försöka sälja mina kläder i en video. Tror ni jag får det?!
För jag vägrar sitta och redigera en video i flera timmar sen blir videon borttagen!! Så snälla, vad tror ni? :)
 Kommentarer
Postat av: Elisa

Jag är verkligen inte säker (så ni andra som läser får gärna rätta mig om jag har fel), men jag tror inte man får sälja och lotta ut och sånt på youtube, tror det är därför många använder sig utav instagram vid tävlingar och loppisar och så.

2016-06-07 @ 16:11:39
Postat av: Fanny

Hej Emelie! Jag tror inte man får göra det, bara tävlingar. Testa instagram istället eller länka i beskrivningen.

Jag har en fråga, hoppas du kan svara så fort som möjligt. Jag känner att är HELT frisk, är inte rädd för något livsmedel längre. Jag äter 6 mål om dagen (fulla) och jag vill komma vidare i min "ätstörning". Ingen tror på mig? Säger jag att jag åt en kaka i skolan som mellis tror ingen på mig? Ingen tror för det första att jag äter mina mellanmål men jag gör detoch går inte ner i vikt. Hur ska jag få den att förstå att jag vill börja äta fritt och inte efter ett matschema? Jag vill inte vara kvar i ett beteende när jag vet att jag kan bättre. Har du något förslag på hur jag kan få dom att förstå?

2016-06-07 @ 17:12:42
Postat av: Fanny

Oj bra fråga, Jag har faktiskt ingen aning.. Kan man inte typ skicka ett e-mail till någon ansvarig och fråga? Annars kanske du kan ha det här på bloggen?:)
Hahah jag blir alltid så förvirrad då jag ser någon annan som också heter Fanny som kommenterar xD

2016-06-08 @ 10:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback