xsmoke

Detta inlägg är i samarbete med Xsmoke.
 
Med hopp på att få människor att sluta röka så väljer jag att skriva det här inlägget, Xsmoke är en sida där de säljer e-cigaretter och tillbehör just för att få folk att sluta röka. 
Dom har alla möjliga sorters paket man kan välja på. "Startpaket Strong" "Startpaket Orginal" "Startpaket Menthol Free" "Startpaket Light". Alla möjliga! Så om du strävar efter att sluta röka så rekomenderar jag starkt Xsmoke för du kommer verkligen hitta perfekta paketet för just dig eftersom det finns så himla många olika. 
Det är väldigt bra pris!

Det finns även olika Månadspaket man kan köpa som också är uppdelat i olika grader, Strong, Orginal, Light osv! 
Xsmoke ser ut som en vanlig cigarett och om man beställer hem ett Orginal Startpaket får man:
- 1 x xsmoke® e-Cigarett
- 1 x USB-laddare
- 2 x xsmoke® Original Refills (1 Refill = 20-25 Cigaretter)
 
Detta orginalpaketet är favoriten bland deras kunder och är den mest sålda e-cigaretten. Det är väldigt lätt att ta med sig, i väskan eller i fickan. Det mest praktiska med e-cigaretter är att man behöver inte gå ut och röka, man kan röka inomhus! 

Om du känner att detta verkligen är något för dig men vet inte vilket paket du ska välja så rekommenderar jag/vi dig att välja detta Orginalpaket om du dagligen röker tobakscigaretter och förbrukar ett halvt till ett helt paket om dagen. Sedan kan du gå över till de Xsmoke som innehåller mindre nikotin. 
 
Så med detta inlägg hoppas jag att några av er som röker tänker om och funderar om detta är något för er, vilket jag hoppas. Jag vill hjälpa till att få folk att sluta röka och denna metod verkar hur bra som helst. 
 
Jag har även en rabattkod till er som lyder: BLOGG10 och ger 10% rabatt på en beställning. Koden gäller året ut och inget minsta ordervärde krävs. 
 
Klicka på bilden eller texten i början där jag nämner Xsmoke för att komma till hemsidan!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback