Friday

Heej!
Äntligen Fredag! Men veckan har ändå gått sjukt fort! 
 
Inatt sov jag ca 3 timmar haha men jag kom upp ändå! Åkte till skolan tillsammans med Alex och Lisa, idag hade vi frukost och egen hårvård hela dagen eftersom detta var den sista Fredagen innan skolavslutningen!! 
 
Vi började 9:30 och då hade de dukat fram massa gott och sen satt vi bara och myste ett tag sen började vi att fixa varandra. Jag fixade en tjej som heter Moa, hon ville ha slingor på det mörka partiet i hennes hår så jag fixade det sen under tiden var vi tvungna att springa på lunch för matsalen stänger 13. Hon gick ner med blött hår haha, efter jag hade gjorde klart alla slingor så nyanserade jag & min lärare henne och sen fönade jag det och lockade. Jag har aldrig varit med om tjockare hår än Moas haha, det är sjukt tjockt så detta tog hela dagen! 
Men resultatet blev superfint och hon blev också jättenöjd, då blir jag glad!
 
Jag var klar vid halv 3 ungefär sen väntade jag i skolan ett tag, laddade mobilen sen åkte jag hemåt. 
Kom hem och var heelt död. När jag kom hem var jag tvungen att åka iväg igen, så jag tog bilen till centrum för att köpa middag. Idag åt vi köpmat så mamma och Christer käkade thai men jag ville ha sushi så jag åkte och köpte sushi. 
Kom hem, käkade och nu sitter jag bara och halvsover framför datorn, jag skojar inte HAHA. Jag sitter och försöker hålla mina ögon öppna haha... 

Jag idag: 
 
Före & Efter
 
 
Middag!
SUSHI
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback